Wij zijn Forsa en stellen ons graag aan je voor.

lisette mercelina massage tilburg pellikaan therapeut

Lisette

Tuina Therapeut

Al 13 jaar masseur en ik ben elke keer verbaasd over wat aanraking met een mens kan doen. Mijn vak is nog steeds voor mij het leukste wat er is en ben ik steeds in ontwikkeling. Met behulp van verschillende technieken probeer ik samen met de cliënt het beste resultaat te behalen. Hierbij maak ik gebruik van oosterse en westerse technieken. Heel leuk bijkomend effect is dat ik zelf rustig van het masseren wordt en kan deze rust weer aan de cliënt doorgegeven worden. Bij Forsa geef ik verschillende massages van ontspanningsmassages tot klachtgerichte behandelingen

ingrid arnou masseuse chinese massage tilburg tuina acupunctuur

Ingrid

Masseur

Momenteel studeer ik voor het vak Acupuncturist. Door in de wereld te duiken van Traditionele Chinese Geneeskunde heb ik ook een grote passie ontwikkeld voor (Tui Na) massage. Ik wil er graag alles over te weten komen en de holistische kijk/manier van behandelen heeft mij enorm veel goed gedaan. Mijn doel is om uiteindelijk acupunctuur in combinatie met massage in te zetten zodat ik niet alleen mezelf, maar ook andere mensen hiermee kan helpen. Ik geef momenteel lichaams- en hoofd massages bij Forsa.

debby hamelink forsa tilburg voetreflex oosterhout therapeut

Debby

Voetreflex Therapeut

Ik heb me aangesloten bij Forsa. Het is mijn passie om mensen te ondersteunen bij diverse klachten, maar ook preventief uw gezondheid op peil te houden. Ik doe voetreflex massages en evt. combinatie massages die hierbij horen. Tenslotte... we willen allemaal gezond en vitaal ouder worden toch?!

massage lisette mercelina hoofdmassage
tilburg club pellikaan masseur sportmassage

In de holistische visie beschouwen we de mens als één geheel

yin yang forsa praktijk tilburg tuina massage
Door de basis theorie vanuit onze opleidingen Voetreflex, Tui Na en Acupunctuur (traditionele Chinese geneeskunde), benaderen wij gezondheidsklachten vanuit het gegeven dat je lichaam en je geest een zelf helend vermogen hebben, en dat iedereen vanuit zijn intuïtie en innerlijke kracht kan werken aan zijn eigen gezondheid.