Massage & tarief

Een vast tarief

Je kiest de massage die je wilt en met een gesprek vooraf, luisteren we naar je wensen en bepalen wij samen welke behandeling het beste past. Door de prijzen gelijk te houden, kunnen we een massage op maat aanbieden. Lees op deze pagina meer over onze behandelingen.

Tijd
Tarief
25min stoelmassage (door Ingrid)
€25
30min massage
€35
60min massage
€65
90min massage (incl. intake)
€90
Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. Een stoelmassage is een kortdurende massage die 25 tot 30 min duurt. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en heupen. Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en er wordt geen massageolie gebruikt. De massage is gebaseerd op traditionele Chinese Tuina en drukpunt massage.

Ontspanning

Therapie

Voetreflex

Fysische vasculaire therapie Bemer

bemer tilburg therapie Bloedsomloop De bloedsomloop voorziet je lichaamsweefsel en organen van voedingsstoffen, zuurstof, vitamines en mineralen. Tegelijkertijd worden de afvalstoffen afgevoerd. Vijf en Zeventig procent van de bloedsomloop vindt plaats in de fijnste bloedvaten (microcirculatie). Onze lichaamscellen zijn voor het uitvoeren van hun verschillende levensbelangrijke taken volledig aangewezen op dit aan- en afvoerproces. De bloedlichaampjes moeten voor een gebied van meer dan 120.000 kilometer voor de aan- en afvoer zorgdragen. Het hart kan dit niet alleen aan en heeft de hulp nodig: de kleine bloedvaten bewegen de bloedcellen voort door zelf een pompbeweging te maken (vasotomie) en ondersteunen zodoende de functie van het hart. Door veel stress, te weinig slaap, eenzijdig dieet, ongezonde leefgewoontes, ziekten en het verouderingsproces worden de pompende beweging van de fijne bloedvaten steeds langzamer. Hierdoor zijn bloedcellen te lang onderweg en kunnen hun taken niet meer naar behoren uitvoeren. Wanneer weefsel en organen te weinig voedingstoffen en zuurstof krijgen en afvalstoffen onvoldoende worden afgevoerd kunnen er allerlei ziekten en verstoringen, in de vorm van functie verlies, zich voordoen. Als de microcirculatie goed functioneert wordt je bloed ook goed verdeeld, je zult je dan ook weer fitter en vitaler gaan voelen. Als je microcirculatie goed functioneert werkt je immuunsysteem optimaal waardoor je minder vatbaar bent voor infecties, verkoudheden en andere ziektes.
magnesium olie permsal tilburg forsa

Magnesium

Permsal magnesium wordt als lichaamseigen stof opgenomen door de huid. Hierdoor heeft de magnesium direct een positief effect op uw lichaam.

Gemiddeld heeft een mens ongeveer 400 mg magnesium per dag nodig, maar dit is afhankelijk van bijvoorbeeld het lichaamsgewicht, levensstijl en leeftijd. Idealiter wordt deze 400 mg gehaald uit voeding, maar helaas eten we niet altijd de juiste voeding om dit binnen te krijgen en ontstaat er een tekort aan het mineraal in ons lichaam.

✓ Verkrijgbaar bij Forsa